Min näsa

Jag har en stor näsa
Men det gör inget

För det är ju jag!


Halsband

Jag vill bara visa upp några av mina hund-halsband =) (klicka för större)
Som ni kanske ser på färgerna så kommer jag att skaffa en hane.
Jag älskar mitt kjedje-halvstryp & mitt militär extramycke! 
Det gröna till vänster, det med tassar på, det gröna till höger, det lila & det blå till höger är valp & unghunds halsband!

  

(Fotona tagna med mobil därav den usla kvalitén, observera därför att färgerna är mindre intensiva än vad dom är IRL)

Evergrey

For every tear that falls


Projektarbete =(

Projektarbete går uselt för mej =( Min idé sket sej när man inte fick föra vidare något som sagts på hundstallet. Får min lärare reda på att jag inte har något projektarbete är jag död. Inte för att hon dödar mej utan för att lärare är bäst på att ta ner ens självförtroende & livslust! Jäkla projektarbete, jag har verkligen försökt. Men lyckas inte komma på något vettigt =( Och snart är tiden ute!

Och ni får inte läsa min blogg längre om ni inte komenterar!

Jag har iallafall packat massa idag. Det är flera flyttkartonger men minst lika mycket saker kvar. Hur ska allt få plats i våran lägenhet?! Stofe somnar på soffan typ varje kväll, sen går det inte att väcka honom så vi har inte sovit tillsammans sen torsdagskväll & jag bli jävligt deprimerad.. känner mej oälskad. (skratta på! Men det är så det är)
Sen i morse var han sur pga en orsak jag inte vill skriva här så då fick jag inte ens en hejdå kram =( Han gav mej en puss, men ingen kram.

Jag vill att det ska bli onsdag men jag vill inte att lovet ska ta slut! Och jag börjar bli nervös inför flyttandet. Kaninerna kommer inte förrän till helgen så jag kommer sakna dom. Jag känner mej inte hemma här så jag förstår inte varför det är så svårt?! Jag är nog bara orolig för hur det kommer vara att byta totalt. I vintras när vi flyttade så flyttade vi ändå inom Bålsta. Nu ska vi utanför Bålsta!

Men det kommer gå bra =) Jag har ju mina djur, min pojkvän & mina gamla saker. Sen har jag & älskling köpt massa nya saker till vårt alldeles egna hem också! Så det kommer att bli jätte mysigt hemma! Hemma.. Hemma!
Ja, för på onsdag är det hemma. Där jag är nu är hos mina föräldrar. Undra hur ofta jag kommer hälsa på här sen. Jag kanske inte ens är välkommen.

Vill att Stofe ska komma hem så vi kan mysa =) Kolla på Hitta hem & pussas i soffan. Varm choklad! *mums*
Alla ljusen är nerpackade så vi kan tyvärr inte ha levande ljus till =/

Bästa bandet någonsin!





Vill bara dela med mej av det bästa bandet som finns just nu: Evergrey! Låtarna spelas hela tiden hemma hos mej & det blir lättare att hantera vardagen. Blir gladare samtidigt som jag får ut mina känslor genom att lyssna då jag känner igen mej så jäkla mycket i texterna. Eller känner igen, jag (hur stavas det?) assoseerar (?!) det dom sjunger till olika händelser/känslor i mitt liv. Dom är värda att lyssna på iallafall =)

                 

- Citat -

Anders kan man alltid lita på. Är man deprimerad så kan man alltid räkna  med att bli ännu mer deprimerad efter att ha pratat med honom ^^

"Avundas inte framgång och ömka heller inte misslyckanden, för du vet inte vad som är framgång eller misslyckande i själens sluträkning. Kalla inte något för en katastrof eller för något underbart förrän du har avgjort eller bevittnat hur det används. Är någons död en katastrof om den räddar tusentals liv? Är livet något underbart om det inte leder till något annat än sorg?!

Inte ens detta ska du döma, behåll dina tankar för dig själv och låt andra ha sina."

Nä, jag skojja. Han brukar ofta få mej på bättre humör =)  Han har btw läst det där i nån bok. Så kom inte & klaga på att jag skrivit att han kommit på det själv


Magförsvinnande

Nu har min mage försvunnit, och jag vill inte ha tillbaka den!  För att lyckas hålla den borta så gäller det att äta mindre & röra sej mer. De blir svårt, när jag var på hundstallet gick vi hela tiden, nu måste jag gå utan att jag är tvungen. Vilket blir jobbigare för då sitter man hellre inne. Så jag ska ringa Jossen & tvinga med henne på promenad! Vi har ofta massa att prata om så det blir kul.

Igår var vi på IKEA! Jag & Stofe köpte:
o  1 diskställ
o  1 lägga-tvål-på
o  1 lägga-massa-saker-på-i-badkaret
o  2 diskborstar
o  1 köksbord
o  2 skärbrädor
o  2 matlådor

Sen minns jag inte mer, men jag uppdaterar om jag kommer på nåt mer vi köpte

Jag hade tråkigt nu på  morronen så jag ändrade min blogg lite, ganska mycke. Jag är inte jätte nöjd men jag orkar inte blogga när jag tröttnat på utseendet. Nu ä'r det inte långt kvar! Det är måndag idag och på onsdag flyttar vi. Vi torsdag kommer Jossen & hälsar på hemma hos oss. =)
Jag har inte bloggat så mycke på senaste tiden. Skriver mest på Helgon. Jag känner inte riktigt att jag kan skriva allt jag känner för här då jag vet att säkten kollar. På helgon läser ingen släkt, då kan jag skriva vad jag vill.

Senare


Jossen kunde inte komma för att hon skulle till stan, sen började jag fundera på om jag skulle fråga Ella istället. Men då fick jag ont i magen & mådde illa för jag visste att hon inte skulle vilja. Men jag frågade ändå.
Och jag hade rätt, hon sa att hon skulle sova och att hon skulle ringa mej sen. Men jag visste ju att hon inte skulle vilja så jag sa direkt att om hon visste redan nu att det inte skulle gå/funka/att hon inte vill så skulle hon säga det på en gång. Och då sa hon direkt: "Jag tror faktist inte att det skulle gå idag, det finns en liten ytte pytte chans, men jag tror faktist inte." nåt liknande sa hon. Och då började jag skratta och ångra att jag ens frågade henne. För jag visste ju redan ifrån början så jag kände mej lite dum. Och jag blir så arg att hon inte vågar säga rakt ut att hon inte vill, inte orkar osv. För nån vecka sen så ljög hon för mej också och trodde att jag på allvar skulle gå på det.
Just nu känner jag bara att det där kan jag vara utan. Vill hon inte så Fine med mej. Jag vill inte heller längre. Jag hoppades på att vi ska kunna prata med varandra igen och att hon inte ska ljuga för mej men just nu bryr jag mej faktist inte. Hon ser mej som en tråkig vuxen, vilket är skrattretande. Hon verkar inte känna mej överhuve taget längre, och vill hon inte lära känna mej igen så gör det inget. Jag överlever ändå inte i slutändan pga allt så varför ska jag anstränga mej så jävla mycke?!


Första dagen på 3 veckors praktik!

Idag var första dagen på hundstallet! Jag fick lyxen att börja klockan 9... *woho*
Tjejen jag praktiserar mer verkar shysst & dom som jobbar där är också väldigt snälla & pratglada! Hundarna är super så jag trivs! Tyvärr kan jag inte berätta så mycke om allt som hände idag, inte vad som händer sen heller då allt som sägs & görs där ska stanna  innanför Hundstallets portar..

Dom senaste 3 veckorna har bara varit totalt depp för mej! Det enda jag tänker på dag & natt är Zeke. Nu har Stefan honom men trots det är jag ledsen hela dagarna. När jag träffade Zeke sista gången för den perioden jag hade honom i somras blev jag skit ledsen & deppad i flera dagar. Samma nu, jag fick fan bita mej i kinden hela hissresan ner & påväg till bilen. Jag vet ju aldrig när det är sista gången vi träffas.
Allt känns totalt förjävligt just nu och jag önskar fan att... Jag vet inte vad jag önskar. Önskar att det inte vore såhär iallafall. Pratade med en som jobbar på hundstallet om situationen, det kändes lite bättre.
Oavsätt om Zeke försvinner ur mitt liv tillslut så kommer jag alltid att minnas tiden vi haft tillsammans, och tillslut hoppas jag att jag ska kunna minnas med glädje & inte med en brinnande sorg som tar över allt mitt tänkande.

At the end of the day what matters anyway

Har fortfarande inte fått träffa Zeke.. Lär kanske ta ett tag till innan jag får det också.
men, livet är ju alltid skit! Man är knäpp om man förväntar sej bättre..

Well I deserve nothing more than I get
Couse nothing I have is truly mine


Vet liksom inte vad jag ska skriva nu förtiden.. känns som att jag föredrar att skriva nån annanstanns istället. Det jag skriver här kommer ju ändå att försvinna tillslut.,


● At the end of the day what matters anyway ●