29 December 2o1o

Min chef ringde mig för några dagar sen & sa att jag måste börja kurera mig. Då förstod jag inte varför, jag var ju helt frisk! Men hennes man låg i 40 graders feber och var förkyld. NU sitter jag här helt yr & förkyld. Knaprar Enchinafors & dricker ört te.. Too late.. Skulle gjort som hon sa från början!
Och nu är hon i Ungern och jag måste jobba. Det är det negativa med att bara vara 2. Vi har ju en tjej som skulle kunna hoppa in med det är så svårt. Nu när min chef är borta så blir det jag som har ansvaret och tabbar sig extra-tjejen så blir det ju jag som får ta på mig det.

Inget gymmande den här veckan inte :( Och egentligen skulle det kanske vara lite skönt att vara sjuk på nyårsafton. Då slipper man känna pressen för att hitta på något. Jag tycker verkligen inte om nyårsafton :/
Varför fira att ännu ett år har gått?
Men vad negativ jag är! Det blir säker as bra! :)

Nu ska jag börja göra i ordning mig.

27 december 2o1o

Imorse vaknade jag av en jätte konstig känsla. Kändes som att jag sovit bort hela dagen fast att det var kolmörkt i hela lägenheten & ute. Kollade på klockan och såg att den var kvart över 11. Shit! Hela dagen gått och jag som tänkte göra massor nu på morgonen.
Började fixa lite och det blev ljusare & ljusare. Såg sen att klockan i köket gick fel (?) smsade E och frågade hur mycket klockan exakt var och fick till svar 9:05... Och då var klockan 12:30 på mobilen.
Tänk om jag fortsatt tro att den var så mycket och sen åkt till jobbet flera timmar innan jag började?!
Lånar just nu min chefs gamla mobil eftersom att min egna ligger på torkning. Tror dock inte att den kommer gå igång för den startar fortfarande inte och det var flera dagar sen den gick dränktes :( Alla mina sms & bilder... Alla nummer!!!! Fyfan.. 

Men jag är iallafall glad över att klockan visade sig vara 9 och inte halv 1, fick liksom en halv gratis dag extra kändes det som efteråt. Nu kan jag bara ta det lugnt.
Har kollat på serier & ätit min kusins goda hembakade bröd till frukost!!! Ska fixa lite här hemma sen. 

Igår firade jag & pojkvännen våran egna lilla jul. Den var jätte mysig!!!
Måste berätta vad jag fick av honom.
Först fick jag ett silverhalsband, ett hjärta. Öppnar man det hjärtat så är det 2 små bilder i, en på honom och en på min hund <3
Sen fick jag en klädhängargrej som  jag har pratat massor om att jag vill ha! Så nu har vi extrarummet som en ända stor garderob samt inackorderingsrum & datarum. När jag öppnade den julklappen tänkte jag: Oj, nu måste jag köpa galjar om jag ska kunna använda den här! För min pojkvän hade haft sönder min enda galje jag hade för nån vecka sen.. I nästa julklapp fick jag massa galjar :D
Sen fick jag en stereo, den var typ till oss båda för vi har ingen hemma. Den är as ball! 

Världens bästa pojkvän <3 Vi myste i soffan med tända ljus, hunden vid fötterna & katten på hyllan. 

Igår var jag & M med min kusin & hennes pojkvän i Kista. Vi shoppade lite & åt lunch där. Hittade en jätte billig mysig tröja & en as snygg bh. 

Nu ska jag göra massa annat! Hoppas att ni har haft en bra jul allihopa! :)

Dan före dan före dopparedan!

sitter här & äter frukost. Idag ska vi jobba med tomteluvor på oss! Det blir ju jätte kul ;) Lite sådär julstämning.
Igår handlade jag allra sista julklappen. Känns skönt. Jag önskar att jag var rikast i världen så att jag kunde ge alla exakt vad dom önskar sig men nu är inte läget så. Tyckte dock att jag lyckades ganska bra iallafall.
Huvudsaken är att släkten samlas och i år ska mormor & morfar vara med också!! <3

Igår skutsade jag & M hans fosterbrorsa till Sala. Då passade vi på att hälsa på mormor & morfar. Vi pratade mycket om deras resor, dom har rest jorden runt och varit på hur många ställen som helst i sina dar.

Men iallafall, dom som jag ska fira jul med är:

Mamma & Pappa
Stefan
Annika & hennes kille Micke
Farmor & Farfar
Faster Pia
Tommy & Madde
Joline & Jonathan
Mormor & morfar
Tamlin & Nilla

Fullt hus! Det blir ju jätte mysigt! Kommer ha fullt upp :D Jag längtar jätte mycke!
På söndagen ska vi till Kista & gå på new yorker! Då har ju lönen kommit också, vilket verkligen behövs nu..

Tränade föresten i måndags. Funderar på att dra till gymmet idag också, fast den här veckan blir så svår. Har så himla mycke att göra, hinner inte riktigt med träningen då..
Men vi har ju sagt minst 2 gr i veckan, fast jag vet att vi båda vill 3 gr ;) Så vi försöker hålla oss till det.
Nu måste jag göra mig klar för jobbet!


Dagens träning

Dagens träning:
  • 10 min snabb gång
  • 20 min jogg
  • 30 min styrka
  • 10 min cross
  • 10 min stretch
Som jag skrev tidigare så gymmade jag själv idag.
Kände inte alls för styrketräning. Behöver J för det... Känns inte som att jag riktigt fattar hur man tränar styrka än :P
På fredag gymmar vi tillsammans igen iallafall.
Imorrn är det jobb som gäller! 

Ska hem & laga middag till killen nu som kommer hem ifrån gymmet om en timme.

15 December 2o1o

I måndags åkte jag & J till gymmet. Det var as kul!
Såhär såg det ut ungefär:

  • 15 min Crosstraining
  • 15 min löpning
  • 45 min styrka
  • 10 min stretch


En och en halv timme var vi där. Vi tog det ganska lugnt på styrke fronten eftersom att det var första gången. Lärde oss maskinerna och så. trots det vaknade vi båda med träningsvärk igår.
Idag kan inte J så jag ska dra dit ensam. På fredag ska vi dit tillsammans igen.
Men först ska jag gå ut med min chefs hundar!  

Det här kommer att komma som en chock för er som känner mig. (inte).
Jag gjorde världens godaste Succini lunch idag :D Så nu är jag redo för gymmet!

Tiao!


Score


Lite update

Sitter här med ett glas vatten med färskpressad citron i!
Idag har jag värsta städdagen. Hela lägenheten ska städas från golv till tak! är ensam hemma då M jobbar.
Kanske ska sälja varor på håbo ridklubbs julmarknad & uppvisning. Skulle vara kul men det känns inte som att det är så planerat. jag vet fortfarande inte om jag ska dit och det är 3 timmar kvar innan det börjar... :/ Framförhållning ;) 

har jobbat en vecka så det har inte hänt sådär jätte mycket.
På måndag ska jag & J gymma.
Igår var jag & M i sollentuna C och tittade på palmerna som dom importerat ifrån Florida. Det var mysigt & fint där men mest små butiker. En HM som inte innehöll särsilt mycket, mest barnkläder. Vi åt lunch på Subway dock :) det var gott! Sen åkte vill till Kista, dom har fler butiker där känns det som, men mer grejjer.

Sölve, en råtta jag tar hand om åt min Chef hade ju parasiter, så jag har medicinerat honom. Idag var meningen att han skulle ha varit fri i 2 veckor men det känns som att jag fortfarande ser en del tecken på att han fortfarande skulle ha dom. Så jag tog mig friheten att ge honom en dos till. Kanske blir att jag får vänta en månad till ändå :( Hade hoppats på att han skulle vara ren nu.

Igår handlade vi föresten lite julklappar. Vi hade det jätte mysigt igår, pratade, slog in julklappar, badade & såg film.
Vi behövde det. Har varit lite upp&ner mellan oss senaste veckan. (Mest ner..) Jag hoppas verkligen att det vänder nu. 

Återgår till städningen..

2 December 2o1o

I söndags trampade jag fel & det knäckte till i ryggen. Blev att åka till kiropraktorn i tisdags, och jag måste säga det att det var as obehagligt samtidigt som det var en cool upplevelse när han "knäckte" nacken på mig.
Det lät liksom "drriiith". Samma sak när han satte sig på mig och hoppade på något konstigt sätt så det knirrade till i ryggen. Jag hade tydligen fått en krokig rygg efter ryggskottet och sen hade jag ett snett bäcken sen innan.
På fredag ska jag dit igen och sen är det tillfixat!
Idag ska jag & J registrera oss på gymmet, och nästa vecka sätter vi igång om jag är återställd efter ryggskadan.
Jag är jätte taggad. Var egentligen tänkt att jag skulle börja efter jul, men varför vänta?
Imorrn är det tillbaka till jobbet igen. Förra veckan var väldigt upp&ner.