Demon Tears


It´s all about the money


Kanske blir det en ny kamera idag? Vi får se. Jag hoppas det.. Jag har egentligen inte råd, ,men jag tänker lite så att hellre fina bilder jag kan titta tillbaka på tex när Tamlin är liten och så. för det är sånt som betyder massor sen.
Sen har jag ont i magen över tebjudningen som är på lördag. Kommer jag ha råd? Liksom pappa fick köpa skor till mej igår för mina var helt sönder. Och bara bussen ifrån skokloster till bålsta går på 48 x 2.
Just nu känns det lite som att jag lever på mina föräldrar. Men dom ska ju få tillbaka allt när jag börjat jobba. Jag hade pengar ett tag där men dom försvann :O Mamma brukar ge oss mat, för vi har just nu bara pasta & blodpudding hemma. Pastan är föresten slut nu tror jag ^^ Tamlins mat kostar mer än vad min & Stofes mat gör =P Bortskämda hund!


Hittade iallafall paraply bilden på Beccus & Cissiluss <3
image70





Te <3

Idag köpte jag nytt te. Jag köpte blåbärs te i påsar & forest fruit te i lösvikt. Först smakade jag forest fruit och det var as gott! Jag tycker lös te smakar mer än pås te.. Iallafall ifrån lipton. Och nu dricker jag blåbärs te ifrån Friggs. Det är också jäkligt gott! Smakade det första gången med Ella för över ett år sen typ.





Imorse var jag ute med vovvarna, tog en del fina kort. =) Har lagt upp några på bilddagboken. För en stund sen var jag & Stofe på stranden med hundarna. Det är as mysigt där nu när det är kolsvart ute. Vi mötte Chrille & Bossen också. Vi snackade lite, sen lämnade Chrille Boss hemma och kom till stranden han me..

image67

image69


Drowning in betrayals river

Drowning in betrayals river
the freezing cold will make you shiver


Tamlin


Dagbok

=´)

image66

Ta bort mej

Jag känner mej som en enda besvikelse. Det känns som att jag sviker alla. Jag är seriöst värdelös. Jag önskar jag kunde ändra mej, bli sån som alla vill att jag ska vara.
Jag önskar jag inte tänkte som jag gör. Jag önskar att dom inte skulle vara besvikna.
Hade dom känt mej hade dom tyckt att jag är värdelös..
Allt blir mörkt igen. Jag faller tillbaka.


BOKREA

När jag & Cissi             var på bokrean så köpte jag:

En Shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella


Och

Mina hemligheter av Sophie Kinsella


Jag har inte läst någon av dom än, men jag ska när jag är klar med boken jag läser nu..
Sen köpte Cissi böcker som jag vill läsa också! Dom verkade bättre än dom jag köpte.. *smart*
Förutom att köpa böcker så drack vi te & åt glass på Mc Donalds =) Det var mys. Vi åkte mycket buss också..


Godmorgon =)

image64

Imorse var jag ute med hundarna i skogen en stund. Finns seriöst inget bättre än att spendera hela dagarna med dessa 2! Jag tog en del bilder men dom ligger på min bilddagbok. En bild får ni se iallafall =) Nu ligger Zeke & sover & Tamlin tuggar ben på sin filt. Egentligen borde det vara Tamlin som sover, han har sprungit runt mer än vad han borde göra. Men fortfarande inte trött! Han var trött när vi nyss varit ute, men han återhämtar sej snabbt.
Zeke blir fortfarande sotis om jag klappar Tamlin. Lilla gubben... Och det var svårt igår att se Zeke stå utanför mitt rum när jag stängde dörren.. Han verkade liksom inte förstå varför inte han fick sova inne hos mej också, stackarn

Zeke & Tamlin

image63

Bästaste grabbarna i hela världen <3

Dåligt samvete

Lite tråkigt, för jag kan inte ägna mej åt Zeke lika mycket nu som jag skulle vilja pga att Tamlin kräver så mycket. Jag försöker sätta mej med Zeke när Tamlin sover, men det är ju inte lätt, för Tamlin sover inte om jag inte är vid honom. Men det blir nog bättre om några månader då Tamlin blivit lite äldre =) Och föhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan jag får se Zeke igen. 3 månader är för lång tid!
Sen får jag så dåligt samvete... Jag bär in Tamlin i rummet medans Zeke kollar med sina sorgsna ögon och vill följa efter. Han vägrade först gå ut ur mitt rum, sen så ville han verkligen komma in igen.. Ser ut som han typ tror att jag dissar honom totalt. Han går till mej flera gånger, sen så bara lämnar jag honom =( Men Tamlin & han kan ju inte sova i samma rum just nu, då skulle Tamlin aldrig låta Zeke vara. Och Tamlin stökar bara runt om han inte sover i samma rum som mej. Älskar Zeke så mycke! Och så har vi alltid så lite tid tillsammans =(




Update 6 mars

Idag mår jag inte så bra. Är både sjuk & deppig. Men jag blev lite gladare av att prata med älskling i telefonen för en stund sen. Just nu är både Stefan, Zeke & Tamlin här. Känns underbart att ha båda mina älsklingsvovvar hos mej på en & samma gång! Har saknat Zeke såå mycket! Och han har växt, snart är han ju stor kille =)
Jag & Lina tog vovvarna till en rastgård i brynäs. Sen kom en tjej med sin hund Oliver. Det var mys =) Jag fotade lite. Sen åkte jag & Lina till Maw & åt. Praktiken på furuvik har gått bra. Förutom att jag blivit borta nu torsdag & fredag eftersom jag inte mår riktigt bra =( Nåt jävligt som går i Gävle nu. Flera som åkt in på sjukan, både vuxna & barn. Typ halva min släkt är sjuka också. Stackarna, krya på er! Förutom att jag saknat Blunder, Bazzo, Blink & Bonzo samt Stofe såklart, så har jag haft det rätt bra i Gävle. Saknar även lägenheten lite. Tamlin saknar husse & sitt hem ganska mycke han me..

image61