Converse

Äääh, duschen kan vänta!
Jag vill jätte gärna ha ett par mörk grå Converse!  Fick ju ett par svart/rosa/vita när min pojkvän hade varit i USA. Nu vill jag ha ett par mörk grå samt ett par orginal mörkblå. Eller varför inte skrikgröna? Börjar med mörkgrå tror jag..  Eller ett par lila. Dom som är uppe till höger. Har aldrig sett någon ha sån färg förut.

Monday morning goodnight

Var nyss ute på en promenad med Gabriella & hundarna.
Igår var jag, pojkvännen & Tamlin iväg & grillade med några vänner. Det var jätte mysigt.
Tamlin uppskattade verkligen all uppmärksamhet han fick. Det kastades pinnar, gosades, tränades & badades. Det han tyckte var mest roligt var nog att följa med folk när dom hämtade ved.
Det var hur mysigt som helst att sitta där vid elden & prata. Ett perfekt slut på veckan :)
Har jobbat så mycket senaste tiden att jag är rätt mycket ledig just nu vilket är ganska nice. Har ju djur så det händer ju att jag är där iallafall i jakt efter något jag behöver. Tur är väl det för annars skulle jag sakna djuraffären mycket med tanke på hur mycket jag tycker om mitt jobb. 

Idag var Sandra här med Bailey, hennes kaninunge på 9 veckor. vi ringde runt lite försäkringar och så. Sen satt vi på altanen & försökte komma på något namn till den lilla skiten. Den är verkligen liten! Och hur söt som helst. 

Nu skriker duschen på mig!

Last week

Förra veckan hände en hel del. Jag jobbade & pluggade som en tok. Var på studentfest & 40-års fest mm.
Lite bilder ifrån förra veckan:





Quto

En vanlig dag på mitt jobb ^,^
(Den hamstrar, jag stryper den alltså inte)

Avreageringsinlägg!

Hej, här sitter jag som en jävla nolla, 20 år och har inget körkort. Känns lite pissigt måste jag säga.
All lön får gå åt till körlektioner från & med nu. Inte förstod jag den omvända regeln att om vi inte rökte eller snusade så skulle vi få våra körkort betalda. Verkar vara tvärtom. Jag ska uppenbarligen röka & snusa för att få det betalt. För dom vill inte lägga ner pengar på körlektioner eftersom att jag inte behöver dom för att jag ska köra med dom. Men WHATTA!? Kör med mig då för fan!
4. snart 5 år har gått sen jag fyllde 16 och fick börja övningsköra. Jag kan FORTFARANDE räkna alla gånger jag har övningskört med dom på mina 2 händer.. Det är fan skrattretande vid det här laget.

Blir så jävla bitter. Bitter bitter bitter.

Tamlin & Thornado

Årets första dopp! 





Jahaja



Tar en paus ifrån dammsugandet. Ibland har man en himla tur. Ibland har man en jävla otur men då gäller det att minnas dom gånger man har tur så att man lättare kan hantera oturen. Ibland tycker jag dock att jag har tur väldigt ofta. Kan dels bero på att jag uppskattar så lätta saker, men den här turen som jag syftar på nu det är verkligen en väldigt stor släng av tur och en ännu större dos av generositet ifrån min brorsa. Det är nämligen såhär att  vi för väldigt länge sen började prata om att jag skulle ta över en av hans gamla bilar. Så jag har ju vetat om det här ett tag nu men jag har inte velat säga något innan det var 100%-igt. Nu är den alltså för nån vecka sen betald så nu är det absolut 100% säkert.

För att uttrycka min lycka så ska jag berätta lite om den.

Ras: Bmw 525 (och nåt mer som jag inte minns).
Typ: Sedan
Årsmodell: 89 (Vi har en del gemensamt min lilla bil & jag)
Färg: Mja, den är typ silver/ljusblå/grön
Mil: 16 000
Drar: 0.8 blandad körning

Det perfektaste med den här bilen är att min pojkväns första bil var en exakt likadan fast svart och jag bara älskade den bilen. Den var skön att köra, man satt som en kung osv. Pappa: "Jamen är det inte bättre att du skaffar dig en golf?"
Jag: Istället för den här?! Man sitter as skönt i den, lätt att köra och det är inte direkt som att jag behöver åka till Uppsala varje dag för att jobba, jag går ju till mitt jobb." (syftar på hur mycket bilen drar). Pappa: "Jamen dåså! Då är det ju den här du ska ha".

Sen har ju jag köpt världens snyggaste överdrag till sätena också ifrån min pojkväns jobb :) Rosa/svarta
Ett måste om man har hund. Sen ska jag ha morsans elefanter som man sätter på nackstöden.

Wow! Jag har en bil!

Måste tillägga: Det lönar sig verkligen att ha ett sparkonto :D

Om ni vill se något sött

http://www.youtube.com/watch?v=NmYpKYqPsBQ&feature=related

Alltså Haha!



Jag är nedstämd och har förtillfället inget liv.. Har så mycket att göra att jag istället sitter och gör absolut ingenting förutom det här..

Världens tråkigaste rubrik

Egentligen har jag inte tid med det här, men jag tänkte slänga upp lite bilder iallafall som är tagna den senaste tiden.
















Frisör, nästa!

Klippte nyss min pojkväns hår. Vill man ha det snyggt så måste man göra det själv ;)  Vi blev nöjda båda 2 :) :)   Imorrn då vi båda är lediga ska vi åka hem till honom. Han ska mecka och jag ska plugga. Blir ju perfekt.
Ska hoppa in i duschen nu! Blev en kort uppdatering bara, mest för att visa att jag lever.

Praktikant bortskänkes!

Jag vill annonsera ut våran praktikant. Vill du ha en förnyelse i din butik, ja då är denna praktikant som handgjord för dig! Butiken har aldrig sett så dammig ut som nu, akvarierna översvämmar av döda fiskar pga ett omotiverat och oerhört korkat vattenbyte där för mycket vatten byttes ut och fylldes på. Klarade fiskarna den hårda processen som det innebar att få en för stor omställning så klarade dom inte den höga nivå vatten som fylldes på efteråt. Dom behövde inte ens hoppa över kanten utan kunde glatt simma över glaset och ner på golvet. Gick vi plus så gör vi det definitivt inte längre. Men oroa dig inte! Har du bestslutångest över vad du ska lägga pengarna på för beställning så fixar hon det åt dig! Hon ringer nämligen sina privata samtal ifrån butiks telefonen så du kommer helt enkelt inte ha råd att beställa någonting dom närmsta 2 månaderna :)
Är du trött på långa och tråkiga jobbsamtal? Då är hon helt rätt för dig! Medans du står i dina viktigaste samtal står hon bakom dig och försöker frenetiskt överrösta dig. Denna situation ger dig 2 val, antingen avslutar du samtalet eller så försöker du finna dig en annan arbetsplats att hålla till på. Lycka till! Liksom hur lätt är det att hitta en lugn plätt i en butik under öppningstid? Du kan ju ge dig på att försöka förklara för henne varför det samtal du pratade var viktigare än det samtal hon hade med sin pojkvän. Det är inte lönt! Slösa inte din tid för hon kommer bara att se på dig med stora oförstående ögon och fortsätta prata ännu högre.
Är du trött på att jobb-datorn alltid hänger sig? Då är ditt problem löst samma sekund som du tar emot denna praktikant. För hon använder den i privat bruk i såpass stor utsträckning att datorn krashar. Därmed slapp du den sega dumburken. Har du en väldigt stressig vecka? Tveka då inte att höra av dig! Den här praktikanten röker nämligen bort alla kunder, precis vid ingången! Saknar du action i ditt liv? Anställ henne då! För då får du höra alla hennes historier i detalj om tex hur hon tog sig till arbetsplatsen på morgonen. Sekund för sekund, steg för steg, svettdroppe för svettdroppe, ordagrant!

Du får 500:- om du tar emot henne....