Forts.

.... Glömde säga att vi får bygga staket runt våran tomt =D Så vovven kan ligga ute & glassa på sommarn! Underbart! Alltså shit vilken tur vi har haft! Nu bor vi också med tomt & trall, kommande ställe har både tomt & trall+ tak över en del av altanen! Sen är det stenplattor och gräsmatta. Snubben innan verkar ha haft lite gröna fingrar för en fin granliknande sak har han lagt typ trägrejjer runt. Jätte fint :)
Ivrig ivrig ivrig ivrig!!!!

Flytt =D

Aaaah vad spännande! och läskigt... Flytt på gång här :) Ska bli så skönt att komma närmare civilisationen! Det är en as cool lägenhet, men mycket mindre än vad vi har haft tidigare. Dock tror jag att det blir mycket bättre! Vi använder ju inte ens alla rum vi har nu, hyran blir billigare och vi kommer hamna på ett mycket bättre ställe!

So long alla grannar! Not gonna miss yá! 

Och vet ni vad det bästa är? ..... Vi får måla om! Hur vi vill! Det finns ingen hejd nu! Nu slipper vi den äckliga röda fläckiga tapeten i hallen!
En till sak som jag verkligen längtar bort ifrån är att ha hallen som mitten punkt i lägenheten. Vart man än går så drar man med sig skit! 
Det är mycket mindre... väldigt mycket mindre, men vi har pratat och kommit fram till att det inte alls behöver vara en nackdel. Fast lite jobbigt blir det nog innan man vant sig. Men what the hell! Jag skulle kunna bo i en kartong bara jag kom bort härifrån!!

Ny design som aldrig kommer upp

Jag ändrade min design för över en vecka sen och den har fortfarande inte kommit upp. Det är fortfarande den gamla. Jag har "förhandsgranskat" flera gånger så jag vet att den finns där! Vad är det för fel?

Förra bilden: Tamlin springer så att kinderna flyger bakåt, han anfaller mig alltså inte :P

Sad, sad story

Jag vill flytta men jag vet inte vart. Jag vill göra någonting helt annat men jag vet inte vad...
Tänk om jag vaknar upp om 10 år med exakt samma känsla? Det är så svårt att ta tag i saker när man inte vet vad man vill. 
Hur kunde jag bli en sån trist människa?? Vad hände med den personen som var impulsiv & halvt galen som inte kände några begränsningar? Jag trodde ju att jag kunde klara allt oavsätt. Nu tror jag att ingenting går.




21 Februari 2o11

Hallå bloggen!
En kompis till mig har precis flyttat hit där jag bor så dom senaste dagarna har vi tagit långpromenader med hundarna tillsammans. Hon har en Sheltie & en Chihuahua. Igår gick vi på isen i 1 ½ timme. Så himla skönt!
Det är mycket roligare här nu med sällskap.
Hon kanske ska skaffa en Border Collie också. Då blir det lite roligare för Tamlin. Någon som är lite mer i hans storlek =P
Idag är det städning som gäller.

Pojkväns födelsedag

I förrgår natt vaknade jag av att min pojkvän snarkar, Stackarn har varit förkyld i över en vecka med feber.
Jag slår till honom lite på axeln för att han ska sluta och då skriker han högt & hårt: "ÅÅH JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!", vrider lite på sig och fortsätter snarka -O.O-
Okeej..... 

Han fyller föresten år idag :) Jag håller på att tvätta för fullt här hemma men så fort jag har hängt upp sista tvätten så åker jag till gymmet & sen blir det att födelsedags handla :) Någon som har tips på nån bra tårta?
Och Annika, kom inte dragandes med din maräng tårta för det blir bara en klumpig soppa när jag gör den!
Här kommer föresten några tatueringar som vi tog kort på när vi var ute på krogen i helgen!

Glass i stora lass

Idag när jag slappade i soffan hörde jag glassbilens melodi utanför. Jag kastar mig upp ur soffan & slänger mig ut genom dörren. Jag visste inte att glassbilen fanns här ute?! En av dom som stod i kö sa att den bara kommer 1 gång / månad. Jag köpte glass för över 200 spänn! Man blir som en neandertalare här ute. Som om jag aldrig sett glass förut, eller folk för den delen heller.


3 Februari

Jag har inte sovit en blund inatt. Igår kväll var jag på möte hemma hos min chef tills väldigt sent och inatt har min pojkvän snarkat pga att han är förkyld. Jag kunde inte ens vara i sovrummet när jag läste pga att jag inte kunde koncentrera mig.

Också katten.. Som äntligen börjar vara ute mera! Understimulerad katt är värre än understimulerad hund.