Bazzo = pappa

Bazzo har blivit pappa till 5 st kaninbebisar!!! 2 helfärgade och 3 beige/blå randiga =D <3<3<3
Åh åh åh åh!!!!

Torsdag

Började dagen med att gå ut med hundarna, Gabriella var inte hemma så vi tog ut Nippen åt henne. Sen åkte jag till jobbet. Direkt efter det åkte jag hem till Ella. Det var skönt att vara där faktist, var ett tag sen. Annars brukar vi träffas hemma hos mig pga Tamlin. Jag orkar inte skriva mer nu, fan vad tråkig jag är.

Jaao...

Jag brukar inte skriva sånt här i bloggen, men just nu känner jag att jag behöver.
Ena sidan av mig känner sig sårad och den andra sidan känner sig som en bortskämd snorunge..

Jag fyllde år för en vecka sen, mina föräldrar försvann ut med båten på min födelsedag, jag såg inte ens skymten av dom. I onsdags (igår) var farmor, farfar & min faster här för att fira mig. Idag när jag var hos Ella så frågade dom vid matbordet vad jag hade fått i födelsedags present, jag svarade. Sen kollade dom på mig och frågade igen "Okej, vad fick du av Per & Carina?" (mina föräldrar). Jag svarar "Ingenting". Där slår det mig att det har gått en vecka sen min födelsedag, och en dag sen vi firade mig och jag har inte fått någon present. Jag kanske är bortskämd men det är inte själva presenten jag är ledsen över. Det är gesten.. Liksom ett kort där det står grattis på tex. Någonting, en kram! Vad som helst. Att dom inte ens träffade mig på min födelsedag blev jag lite sårad över men jag glömde det fort för jag förstår ju att dom ville ut med båten. 

Detta hade inte heller sårat mig så mycket om det inte var så att min brorsa fick en dyr grill i födelsedags present när han fyllde år för 2 månader sen. Jag kanske är världens mes, världens tönt, en bortskämd sådan. Men jag märker hela tiden sånna här saker, tecken på att jag betyder mindre. Jag vet ju innerst inne att jag betyder lika mycket för mina föräldrar som min bror gör, men trots det kan jag inte låta bli att tänka lite så. 

Jag vet att det här kanske låter som jag skrev, att jag är bortskämd. Men som jag också skrev så är det inte det att jag inte fick en födelsedags present. dom hade kunnat skrivit ett grattis kort, eller ens varit hemma på min födelsedag. Men det är som att den dagen då jag föddes inte spelar någon som helst roll. Trots att det är en svensk tradition att fira födelsedagar så är just min födelsedag inte någonting att bry sig om. 
Jag är jätte glad för att min bror fick sin grill som han velat ha, men det får mig också att undra vad det var som fick dom att bestämma sig att vi skiter i min födelsedag i år? 

Får jag ens känna såhär? Jag är 21 nu och vuxen. Men samtidigt så är min bror 24 och har flyttat hemifrån, jag bor fortfarande hemma.. 

Jag är kanske bara extra känslig idag. 
jag har också gett upp körkortet. Det blir nog inget för mig. Jag har klarat mig 21 år utan, så varför ska jag ha ett nu

Tisdag morning and im not awake

Lägg noga märke till min inledning här:
Jag öppnar alla fönster som går att öppna samt altan dörren för att släppa in lite värme. Förstår ni att det faktist är sommar nu? Det är varmare ute än inne. Man måste öppna fönstrena för att släppa in värme! Helt otroligt underbart! Låg i soffan & frös för en timme sen med filten över mig, satte på mig en jacka när jag skulle ut med Tamlin men det var verkligen inte behövligt.
Nu kokar jag spagetti till The mystic Valley band.

I lördags grillade jag & några vänner bortom stranden vid Ekilla. Så mysigt när det började mörkna, att sitta där med vatten runtomkring, Lyssna på musik & umgås. Allt var jätte mysigt tills min bror ringer mig och skrämmer upp mig rejält vad gäller min hund. Jag går hysteriskt till bilen & slänger mig innanför dörren när vi äntligen kom hem, varpå jag möter en jätte lycklig hund & jag typ "What?!". Brorsan skrattar och säger: "men jag sa ju att det var lugnt!".... Puh, fyfan alltså. Det var bara att bjuda in alla & fortsätta festa. Det var as kul! Gästerna stannade till halv 6, jag gick & la mig vid 3 =P Bra värd där... 

Igår jobbade jag och imorrn kommer släkten ifrån Jefle hit. Kanske kommer mormor & morfar också. Jag bjöd dom så vi får se. Mormor mår ju inte sådär jätte bra, men jag kom på att jag nog inte har träffat dom på över ett år?..
Idag ska jag städa hela huset, kaninburen & bada Tamlin. Det sista är verkligen ett måste, för såhär illa har han nog aldrig luktat..

....

Nu när jag suttit & betalat räkningar, försäkringar osv så är jag sjukt fattig. Fan vad det svider. Men det är så livet är, man jobbar för att få pengar som försvinner lika fort som dom kom in på kontot.

Hurrta

Ibland mina vänner så suger livet jävligt hårt. Senaste året har livet sugit väldigt mycket. Massa oro hela tiden.
Mitt i allt det dåliga har det ändå hänt en massa bra det senaste året och för att pigga upp mig själv tänkte jag försöka fokusera på det och försöka få illamåendet & oron att dämpas lite för sekunden.
Mitt bland all sorg och vrede (vilket kraftfullt ord!) så är ljusglimtarna att jag har träffat en helt underbart as bra kille som gör mig lycklig. Jag har även det här året blivit fast anställd på ett jobb som jag bara trodde jag kunde drömma om tidigare (liksom vad är oddsen?) ... Sen en massa positiva saker som handlar om andra som jag inte tänker dra upp här av respekt till dom. Vissa av er vet ändå.

Jag önskar bara att det fanns något jag kunde göra. Åka in i atmosvären & redigera litegrann i mina näras liv.
nej, jag skulle ju inte tänka på det...

Ikväll ska jag & min chef på en liten middag anordnad av Hurrta! ni som har hund vet förmodligen vad det är. Det är ett väldigt stort varumärke inom hundselar, halsband, koppel osv.
Så dit ska vi för att klämma & känna samt kritisera varor. Minns dom andra gångerna vi har åkt på sånna här saker, det har alltid varit så himla kul! Som på ferplast träffen tex där vi kunde smuggla med oss hur mycket öl vi ville. hehe
eller på Royal Canin träffen där vi fick underbart goda baguetter & presenter. Ferplast träffen var väldigt rolig för där sitter alla i en stor lokal, uppklädda, snoffsiga osv. Samtidigt som vi alla äter en utsökt middag bland högt uppsatta människor lyder vårat samtalsämne: SEX! ...

Får hoppas att även denna kväll för med sig minnen.