310811

Jag går runt i lägenheten helt dimmigt. När jag är ute med Tamlin ser jag folk gå i kort ärmade tröjor & tights fortfarande medans jag går där i vinterjacka, halsduk & vantar. Jag hatar att vara sjuk! Hela lägenheten är full med enbart te-koppar. Jag måste dock ha världens snabbaste vattenkokare. Det tar inte ens 1 minut för vattnet att börja koka. 

Jag håller på att kolla runt efter bästa priset på vampire diaries säsong 2. Har alltid beställt ifrån cdon eller sprungit in på Media Markt utan att fundera över priset. Men den här månaden försöker jag hålla mig till en budget.
Vampire Diaries måste vara den bästa serien som någonsin gjorts! Jag är helt uppslukad av den. Har aldrig varit såhär besatt av en serie tidigare. Love love love love love it! Och om några dagar sätter 3:e säsongen igång!

Om rösten i luren säger: Numret har ingen abbonent eller är för tillfället avstängt när ni ringer mig så beror det på att jag byter över till abonnemang. Jag kommer fortfarande att ha samma nummer. Dom sa att numret kommer att vara avstängt i högst 48 h. Men det stämde ju inte. 
Jag lever alltså, även om det är på en skör tråd just nu pga sjukdom ;)

.






Home sweet home

Jag gjorde om lite här hemma igår. Tror föresten inte att jag har lagt upp några bilder på lägenheten förr. Men jag hoppas att ni som varit hos mig tidigare märker en viss skillnad iallafall :) 


Tavlan på en av mina tidigare kaniner ovanför byrån är nyligen uppsatt. Draperitet utanför "sovrummet" satte jag upp igår.


Hörnbordet stod tidigare i hallen.


(Ursäkta gipshögen som ligger under pelaren. Har inte dammsugit än.) Det är iallafall ljusstakarna på pelaren som nyligen är uppsatta.


Hyllan under tavlan samt whiteboarden.


Ödlehängarn i hallen.


Det är inte exakt den färgen vi har i hallen. Kameran förvränger den lite.



Pappa hjälpte mig med dom lite mer avancerade sakerna. (Okej, han hjälpte mig med iprincip allt..)
Utöver det så har Minou kommit hem nu. Senaste tiden har hon bara kommit hem på nätterna -> ätit -> dragit ut igen. Så nu håller jag henne inne ett tag. 
Igårkväll kollade jag & pappsen även upp hur mycket material vi behöver för att bygga hyllorna i sovrummet. Ikväll åker vi iväg & handlar det. Sen sågar han till delarna, jag målar och sen får han sätta upp om nån vecka. Jag försöker kolla så mycket som möjligt hur han gör allting så att jag senare kan göra sånt här utan att behöva ringa honom hela tiden =P

080811

Jag tänkte skriva att jag sitter här & dricker Vitamin Well & äter mini majs till lunch. Men sen såg jag att klockan är 18! En väldigt sen lunch.... Speciellt som jag åt frukost vid 9. Blir lätt så på lediga dagar :) Ingen koll alls på tiden. Och varför skulle jag ha det? Jag har ingen tid att passa alls!

Igår köpte jag & pojkvännen hem lite godis. Sen satte vi oss & mös framför Rädda Willy 2. 



Modemiss 2011

Enligt mig dom värsta modemisstagen som varit under 2011: 

Grafitti nagellacken. Herregud så fult! Ser ut som nån svamp av nå slag. Eller annan nagelsjukdom.



Jag kommer inte på vad det heter! Men det är typ byxa + tröja i 1. Ser ut ungefär såhär:


Fast påsigare och för vuxna. Jag behöver nog inte ens beskriva plagget... Har ni sett folk bära dom här så förstår ni nog vad jag menar...

Thomas & Pernilla 31/7-2011


Min kusin gifte sig igår. Hon hade den vackraste klänning jag någonsin har sett, och det menar jag verkligen. Tyvärr har jag ingen bättre bild än såhär, var fullt upptagen med att kolla & fotade inte så mycke..