Akvariet

Innan fiskarna kom i
ghhj

Äklisch
nfgngn

gfgh

Fet groda
bnnvn

Den svarta är Bexxus guppy.
Vi tyckte att vi skulle föra in nytt blod i akvarierna så jag tog en av hennes & hon ska ta nån av mina.
hdggh

Andra tjockisen
jgjh

bnvbn

yyh

hgnhg

bmm

Onsdagstrosorna

Klockan är halv 1. Jag sitter & söker jobb! All min tid går till djuraffären. Och det är det jag vill satsa på även om jag inte tjänar så mycke på de. Men arbetsförmedlingen tycker att jag ska hinna söka jobb också!
Har precis bytt sand i akvariet. Det tog några timmar. Laddar upp bilder nån annan dag.
Vi har fått in massa roliga saker till butiken nu =)
Köpte en sele till Tamlin, men ska byta den till en större storlek, tänkte ju inte på att han kommer växa lite till.
Är nöjd me den iallafall (förutom storleken då).
Så vill jag säga grattis till Lina som fick sin lilla dotter Tilde för några dagar sen! Hihihi, längtar till jag får träffa henne! Ska pussa in henne ordentligt å lära henne allt ja kan ;o) (Tilde alltså, Lina kan redan rätt mycke)
Haha, låter som att det är jag som fått barn eller fått ett syskon eller nåt. Men det är ju Lina! Värsta stora grejjen att hon fått bebis! Har ju känt henne rätt länge. Har ju tillochmed bott med henne i ett år och hon har älsklings Zeke.
 Imorrn är jag ledig. Får se när jag kommer ifrån livsutsugarna. Kanske träffar jag vänner efter de om det inte blir för sent & om jag hittar min remsa!


Heting!

jag måste bara få visa hur snygg jag är!
Det här är en före sminkning bild! Eller kan det räknas som en osminkad bild?  Lägg märke till mascara resterna UNDER ögat.. =P
3 sek efter att jag vaknat


45 min senare..
fhhg

Och ja, jag behöver börja använda foundation & såntdär X(

Söto!

söt

sötno

Dags för mej att börja gå emot strömmen.

Men höhöh


Friday

Sitter här & dricker kanelte & lyssnar på Stapled to the matress <3
Friggs kanelte ska de vara. Kaneltet jag köpte ifrån teboden går seriöst inte att dricka Xo(
Har tränat massor med Tamlin idag, måste skaffa mer godis till honom. Jag har börjat skämma bort honom rejält nu sen jag började i djuraffären. ^-^
Dom senaste dagarna har jag spelat rätt mycke tv spel. Vill klara ut Rayman 3 innan jag måste lämna tillbaka minneskortet.. =P
Ja, tråkliv man har just nu. Mest för att jag vill vara i djuraffären så mycke som jag bara kan, och sen när jag kommer hem runt halv 8-8 så hinner jag inte göra så mycke innan jag ska sova.

Inga nya bilder har jag tagit heller, kameran ligger på laddning.
Ska fota Tamlin någon dag, ute. Grodorna ska jag fota också.
Nä nu ska jag sluta. Känns som att jag skriver mest bara för att skriva

Länge leve kungen



Det är åt helvete hemma. Jobbet går skit bra. Och det var väl ungefär det som händer i mitt liv just nu..
På fredag ska jag kanske träffa en del gamla vänner.

Kommer aldrig att ge mej

Jag vägrar att vara sjuk! Jag tänker inte må dåligt, jag tänker må bra! Livet är seriöst för kort för att må dåligt. Jag vill inte vakna upp när jag är 60 och typ "Vafan tillät jag mej själv för att må dåligt?!"
Det är hur svårt som helst, men jag vill fylla mina dagar så att jag inte får tid till att tänka, förrän jag börjat tänka mer positivt. Jag tänker aldrig sluta kämpa förrän jag lever mitt liv så som jag vill.

Jag kan fortsätta att dra ner mej själv i skiten, men jag kommer aldrig att sluta ta mej upp! Oavsätt hur lång tid det än tar så kommer jag alltid att ta mej upp! Och kom ihåg det mina vänner, och påminn mej när jag glömmer bort att jag vägrar låta det vara såhär som det har varit.  Det är en sak som Bonzo lärde mej.. Att livet är för kort för att dra ut på och skuta upp saker. Våran tid är här och nu, och den kan närsomhelst tas ifrån oss.

Nu ska jag duscha bort dagens händelser. Och imorrn ska jag vakna och gå till djuraffären med Tamlin.
Ska bli spännande och se hur det går.. Han får ju ändå gå ifrån ena sidan Bålsta till den andra sidan så han kommer nog vara ganska lugn. Och förstå hur bra kondition jag kommer få om det funkar med Tamlin, och om jag går till jobbet varenda dag! Det lär ju ta 1 ½ timme att gå. Äh, vi får se imorrn. Tar tid iallafall =)

Juste, jag fick köra lite me M i helgen. Och jag ÄLSKAR det! Hur kul som helst. Jag älskar att köra hans bil för den är lätt och jag får självförtroende i den. Jag SKA börja plugga körkort nu. För jag ska ha det där jävla kortet! Ska ska ska ska ska!!!!!

.....

Jag älskar dej, förlåt

Fånga månen

Ibland är Tamlin sådär jätte söt. Vi går på kvällarna, han ser upp mot himlen och spanar in månen eller någon stjärna, sen hoppar han! Högt och rakt upp och klappar med munnen! Han försöker fånga månen och syns inte månen så försöker han fånga stjärnorna. Eller äta dom? Det går ju inte, för dom är ju alldelles för långt bort. Men det förstår ju inte han.

Imorrn ska jag gå upp tiidigt. uuh.. Vill sova!
08:20 går bussen, innan det ska jag ha hunnit kravla mej upp ur sängen, gå långpromenad med Tamlin, tvingat i mej frukost, sminkat mej & pallrat mej iväg till bussen.
Att ta sej upp ur sängen brukar ta längst tid, sen kommer promenaden med Tamlin. Förstå då vilka problem jag har!
Förut slängde jag mej upp ur sängen när klockan ringde. Nu snoozar jag och när snoozet är slut efter en timma ställer jag om klockan på en ny tid så att jag kan snooza lite till..
I know i know..  Att snooza gör en bara tröttare. Men det är min vanliga morgon ritual just nu.

När jag köpte busskortet så var jag jätte glad! För det skulle innebära att jag kunde åka till Gävle när jag ville! trodde jag...
Inom Bålsta & till Skokloster..

Sminkborttagning, gonatt pussa Tamlin, läsa & sen släcka lampa..
Sov sött

Bye, bye, boringness.

Idag var sista dagen på den eviga tråkigheten! Nu slipper jag sätta min fot där igen, kanske inte någonsin. Får väl se vad som händer. Men iallafall för nu!
Imorrn ska jag till djuraffären, woho! Jag har ju inga begränsningar nu förutom döda fiskar och den där stora fjärilsfisken.. *uuh, mardrömmar* Så det känns ganska okej =)

Foto från igår.
sötnos

gdg

jghj


Nymphetamine

Spelar ingen roll hur många år som går, jag kommer nog alltid att tycka om den här <3
Den får mej att tänka på väääldigt gamla tider.


Tvbord

Vi har ett nytt tv bord apperopå ingenting...

vxcv

Tamlin <3
nvbvb

Sockerkaka!

Jag har nu efter några dagar av minimalt ätande bakat en sockerkaka. (bra där)
Det började bra, där vid äggen & sockret & margarinet. Men sen spårade det ur någonstanns vid mjölet, citronen & vaniljsockret..
Lite kakao & lite citronsaft & eftersom att vi inte hade vetemjöl blev det dinkelmjöl osv osv..

Resultatet:
fhdfg

fbb

Tamlin tyckte iallafall att det luktade väldigt gott.
hfghfg

dgddg

vxcvv

Slutsats:
Jag är iallafall nöjd med min insats.
Jag har väl iallafall lyckats med att göra så att du inte är sugen på sockerkaka dom närmaste veckorna.. Månaderna eller öh åren.. Och då är jag glad =) för din skull alltså, så du slipper vara onyttig...
Dock måste jag säga att den är jävligt god. Jag har bara smakat ifrån kanten (vill ju att den ska se hel ut när ma & pa kommer hem).

(Iochmed det här så har jag alltså brytit mitt nyårslöfte nr 2 att enbart bli fet på Ben & Jerry´s, redan! ...)


Lördagskväll!

Egentligen skulle jag kanske ut me Jennu ikväll.
Ändrade planer! Istället blir det smoothie, tv & kanske tv spel! Måla naglar, läsa, skriva & vovve.
Egen tid is the best <3

smooth

(Päronen kollar på nåt på 4:an)
nvn

cbbc

Skiten har lagt sej lite nu iallafall. (akvarie skiten alltså)

vxvv

bcb

Jag vinner över fobin

Idag fick jag ett ryck när jag hade varit vaken en stund. Efter  jag ätit frukost så gick jag till akvariet och tog bort lampan & glaset. Stod och typ samlade krafter och gick sen & hämtade en hink. Fiskade upp pumpen och sköljde genom den lite.
Tog sen slamsugaren och pappa visade hur den funkade. Ja, jag städade faktist akvariet idag =)
JAG! JAG JAG JAG JAG städade akvariet idag! Och jag gjorde det och stoppade ner högst 1 ½ finger i akvariet under hela tiden. Jag tvättade glaset också. Det blev rätt fint. Jag ska nog städa det lite då & då nu så att det håller sej bra.
Jag är ju nästan specialist på hur ett akvarium fungerar, hur man sköter det bra. Inte riktigt hur alla prylar funkar som tex slammsugaren & så men annars är jag skit duktig på akvarium, i huvudet. Men jag har faktist aldrig i hela mitt liv använt min kunskap till annat än att berätta för andra tills idag, mitt allra största genombrott någonsin!
jag har ju senaste tiden kunnat gå nära fiskar i Sharkdisken på Ica och stoppat ner händerna i dom räddaste fiskarnas akvarium i djuraffären. Men aldrig tagit ett så stort steg som jag gjorde idag!
Jag gjorde ett stort breakthrough idag och är så stolt. Och jag fick svar på min fråga jag grubblat över i jag vet inte hur många år.
Kan man städa ett akvarium utan att stoppa ner händerna i det?
Japp, ja det kan man faktist göra. En liten fingertopp behöver man stoppa ner (Det var idag, första gången) Nästa gång kanske jag inte stoppar ner ett ända, eller vem vet. Nästa gång kanske jag stoppar ner båda händerna!

Jag kan tillägga att det faktist fortfarande flyger runt massa partiklar i vattnet som inte lagt sej än, att det ligger alger på botten (ingen kan väl allvarligt förvänta sej att man ska vara skicklig på att slammsuga första gången man gör det i hela sitt liv), längst ner är det fortfarande alger på rutan (jag stoppade som sagt inte ner händerna i vattnet och fiskarna måste ju ha lite vatten kvar i akvariet samt så ska man ju inte byta ut alltför mycket vatten på en gång, dom söta mikroberna försvinner ju då), och att växterna flyter runt hejvilt för att jag inte stoppat ner dom i sanden än och att sanden är konstig, massa gropar & sånt (jag stoppade ju inte ner händerna, så hur ska jag då nå botten utan att nudda vatten och få tusen fiskkyssar?!) Och sen hänger pumpen löst eftersom att vi måste köpa nya sånna där sugproppar till den. Våra är uppenbarligen skit kassa som vi har nu..
Det ser så stökigt/rörigt ut i akvariet just nu. Men hallå, ett steg i taget. Sen kan jag börja fiffla med grejjerna i vattnet.
Och det vita är sånna där bubblor morsan vill ha för att det ska se fint ut..

OBS: Inga fiskar eller människor kom till skada under utförandet. Dock kanske både fiskar & människa är en aning omtumlade


Fisk

Fisk

Foslk

nio

bcb

gdgdg

bnbn

Inse att alla våra guppysar härstammar ifrån 1 & samma guppy =S
Om inte en guppy kan ha bebbar i magen i över ett halvår typ.

Black Ghost

Ge mej sötaste fisken ever!








Nyårslöfte nr 2

Mitt andra nyårslöfte är att bara bli fet på ben & jerrys.


Krash

Jag har varit rätt så glad dom senaste dagarna.
Nu mår jag illa, har ont i magen, har ångest, komplex och jag vill bara försvinna.
Det jag tycker är jobbigt är att jag kan gå ifrån att vara hur glad som helst till att krasha totalt.
Och det behöver inte ens bero på något jätte stort.
Och det sker på typ 2 sek.
Det känns som att jag ska spy.
Det kanske har varit för bra dom senaste dagarna.
Vill bara att illamåendet ska gå över nu.
I vilket fall som helst så ska jag iallafall hoppa in i duschen nu. Eller iallafall snart...
Jag har ju massor att glädjas över! Jag måste bara sitta ner och försöka komma på det igen.
Måste sluta hata mej själv, för jag har inte hatat mej själv på jätte länge.
Så varför börja nu? och jennu sa en del fina saker som jag borde bli glad för.

Älskade Anders <3
Sluta tänka på att du mår dåligt. Det blir bara mer bränsle till elden. Du skulle väl aldrig kasta ved på en skogsbrand?

Du kommer aldrig må bättre om du inte bestämmer dig för att göra det... Och det finns inget "göra sen" "orkar inte idag" osv. För nu kommer alltid vara nu oavsett om det i våran tidsräkning har gått en dag


Pälsanvändare

Jag hatar att folk börjar använda äkta päls igen.
Jag hatar, hatar, hatar det. Och jag HATAR ER som gör det!
Ett av mina nyårslöften är att jag ska sluta ha någonting (undantag för negativ relation) med sånna att göra.
Yepp, det kan bli tufft. För jag har väl antagligen någon i min vänskara som använder päls.
Men jag anser att djurplågeri är så mycket viktigare att få bort än att ha kvar vänner som går emot allt det jag står för.
För använder ni päls så har vi ändå antagligen inte så mycket gemensamt, långt ifrån samma prioriteringar osv.
Och kan jag bara få en enstaka vän att sluta använda päls pga att jag betyder mer än den lilla sketna jackan så har det varit värt att förlora alla andra vänner som bestämmer sej för att fortsätta använda päls.
(dock hoppas jag att det inte är många jag känner som använder päls.)

Och ja, jag har skinnkoppel till min hund och nej jag har inte skinn på mina skor eller några andra kläder heller.
Vad gäller skinnkopplet så finns ju alternativet att inte ha skinn. Dock är det ju taget ifrån ett djur som avlivats innan!
Och jag ser inget fel i att ta vara på allt när ett djur går till slakt. För på det sättet slipper ju ännu flera djur slaktas.
Däremot så flår dom djuren levande för att göra folks söta jackor, mattor, skor osv.
Och så är inte fallet när det kommer till skinnkoppel.
Dock ska jag köpa ett icke-skinn nästa gång.
Så nu var det avklarat.

Iallafall, ni som använder päls kan ju ta en titt på den här filmen.
Och ni andra som inte har något emot att folk använder päls kan också göra det.
Men resten kan ju skonas. Jag klarade inte av att se hela.

Tjejen är ju rätt snygg dock..



Bra dag

Mitt shoppinghumör fortsätter.
Det är som att det har blivit en krash, jag har inte shoppat på flera månader, egentligen år.
Jag har ju fått pengar av mamma för att köpa sånt jag verkligen, verkligen behöver.
Så nu när jag har pengar verkar jag tycka att jag ska ta igen all shopping jag inte sysslat med den senaste tiden.
Eftersom att jag får pengar snart så ansåg jag att jag faktist får shoppa lite nu, mina skulder kommer ju att betalas inom några dagar ändå. Och jag har inte tillräckligt mycke pengar nu för att kunna betala av skulderna så då kan jag lika gärna shoppa lite =)
Iallafall, när jag hade köpt lite grejjer så sa jag åt mej att jag ska gå rakt ut & sen cykla hem.
Det var för farligt för min ekonomi att vara kvar längre.
jag vill ju ha pengar hela tiden nu, och inte spendera upp allting!

Rosa linne. Det är typ dubbellager. (Jag är inte specialist, jag beskriver bara vad jag tycker att det är).
Alltså, först under är det typ som silke. (?!) Sen över ett tunnare tyg. Rosaa <3
Jag behövde linnen. Så därför köpte jag ett till.

linne

Alltså ja, dom är typ sådär fulsöta. Men idag ville jag ha starka färger, så det blev dom här.

trosor

Det är ju inte meningen att det här ska vara en sån där Mode-blogg.
Jag har ju inget sinne för mode över huve taget, jag har på mej det jag känner för.
Bara det att jag varit så glad nu när jag fått pengar och kan ha HELA kläder på mej igen.
Och jag springer en del i affärer nu (inte alltid för att köpa något).
Och bloggen handlar ju om mitt liv så det är inte så där jätte konstigt om det har blivit en del klädinlägg senaste tiden..


Design

NEJ nej nej nej nej nej nej neeeeeej!!
Jag skulle ändra en sak i min design och kom åt "välj stilmall" knappen. hur kunde jag göra det? Vad hade jag ens där med musen att göra!? *gråta^*
Vad ska jag göra nu?! Jag kan ingenting om sånt här..
Buhuhu..
Jag hittade iallafall den här gamla usla på datorn..
Får väl duga så länge tills jag orkar försöka fixa något bättre.
Det är ju bara en blogg liksom..

tadaa

Idag har varit en bra dag! Jag har varit & shoppat i Arlanda stad.

Body Butter & Hårinpackning ^^
hfhh

BH
kgn

Tshirt me kaniner =)
hmm

Vitt linne me lila prickar & typ grejs vid urringningen.. Ja, ni se ju!
nvnvn

bra dag alltså. Känns bra att veta att man får pengar.
Det var superrea! Bra med julklapps pengar =)

Iskalla sverige

Snälla! Låt det bli någon + grad till helgen så att jag slipper stå & hacka kaninskit i flera timmar!
Idag ska jag kolla upp vad den där fisken hette som jag berättade om för Penny & Becca.
Dom är typ jätte nyfikna, hihi
Sen fick jag reda på Pennys mellannamn igen! *yes* Jag har kämpat i snart 1 ½ år för att få veta det igen och igår fick jag det! Nu skriver jag ner de...
Det är 10 ½ minus grad här nu. Förstå att jag inte ser fram emot att gå ut med Tamlin igen..
Nu ska jag försöka dra en sån där snöre i min tröja. Den åker upp hela tiden.
Nästa månad ska jag shoppa =D Kanske me Shoss. Vi får se hur de blir =)

Jämnför man med igår så mår jag faktist bra idag!
Sovit jätte dåligt förutom nu på morgonen. Vaknade runt 2 och läste till halv 7 och somnade om sen.
Tankarna snurrar för mycke. Jag försökte upprepa för mej själv "Sov nu, söömn, sömn, låt mej soova" men det gav typ inget resultat.
Behöver ju sova om jag ska jobba till sent.