Sovrummet klart!

Igår målade jag färdigt sovrummet :) Vi båda är jätte nöjda med lägenheten! Bara badrummet kvar. Sen ska lite hyllor, speglar och krokar upp lite överallt. Kommer bli så himla bra! Jag vill aldrig flytta härifrån. Kommer gräma mig den dagen vi planerar att skaffa bebis eller så, då måste vi flytta till större. 

Det gick jätte bra på lydnadskursen. Han är jätte duktig min lilla vovve! vi fick lite hemläxa och imorse tränade vi lite. Han har inte fått vara ute så mycket senaste tiden så han koncentrerade sig mera på naturen än på mig ;) Nu har jag ökat promenaderna litegrann. Såret är ännu inte helt läkt. Tar sån jävla tid när det sitter på trampdynan.

I helgen är mina föräldrar i Gävle. Mamma har någon bowling tävling så dom bor på hotell. Passar på att tvätta hos dom ;) Har fortfarande inte fått en sån där grej som man bokar tider med till tvättstugan här.
Sen kanske det blir en tripp till Ikea. Behöver handla lite grejjer till köket & hallen. Hyllor till sovrummet också kanske.
Lägger inte upp bilder på lägenheten förrän det är helt klart :)

urless

Hade massa planer för idag men allt går i stöpet för att jag måste hoppa in på jobbet. Jag har förklarat flera gr att jag önskar ha planerade veckor, visst kan jag hoppa in när det behövs men just nu är det det enda jag gör. Jag kan aldrig planera något utan att först förvarna folk att det kan bli ändrade planer ifall hon ringer. Dom få gr jag har planerade jobbdagar är när hon försvinner bort i veckor! Hon var borta i över en vecka sist, sen jobbade hon 1 dag och nu måste jag hoppa in igen!
Men ja, det är nog sån personal hon behöver. Passar inte jobbsituationen mig så är det nog inget jobb för mig. Det är det jag behöver ta mig en funderare över. Antingen accepterar och gillar jag läget eller så söker jag nytt. För det har varit såhär enda sen jag började. Inse att det inte kommer att bli bättre.... Jag kommer tex aldrig kunna boka tvätttid här som man gör när man bor i lägenhet. För rätt var det är så behöver jag hoppa in.
Längtar efter ett jobb med bestämda tider, även om jag är flexibel vill jag ha lite framförhållning någon gång iallafall.
Jag kan säga nej, men sist jag sa nej blev hon jätte kort emot mig och började söka efter personal.

7/4 2011

Idag var min första lediga dag på ett tag. Var på lydnadskurs med Tamlin imorse. Sen åkte jag & köpte färg till sovrummet & badrummet. Fick låna min chef´s bil. Har målat första lagret nu imorse. Älskling diskar & jag sitter här. Vi lyssnar på Bright eyes - bad blood.
Har tagit massa före & efter bilder i lägenheten. Lägger upp senare.

Trött...

Jag tror inte att jag har insett hur lätt Tamlin faktist är att ha & göra med. Även om Cloé är "världens lättaste hund" som alla säger, hon har skitit ner min matta 3 gr! Så skulle Tamlin aldrig göra om han inte var dålig i magen. För 3 dagar sen var hon dålig i magen efter ett grisöra, jag fick springa ut var 10:e minut från kl 9 på kvällen till halv 6 på morgonen. Det värsta var att hon varnade inte eller sa till. Hon bara vankade runt och satte sig. Nu har hon börjat med det beteendet att om hon går runt och vankar så släpper jag ut henne, varje natt! Så jag kommer aldrig riktigt till "sovstadiet" då jag ligger på helspänn och vaknar så fort jag hör hennes tassande.... Och dom gr hon sket ner min matta var hon inte ens dålig i magen! Vi hade nyss varit ute på en promenad där hon gjorde alla sina behov.
Halv 5 imorse satte jag för en grind så hon bara kunde vanka på nån kvadratmeter. DÅ kunde jag äntligen sova och hon med.. 

Det gör inte saken lättare att Tamlin fortfarande har sin strut på sig... Jag försöker vara förstående, liksom Cloé är ju inte uppfostrad och anpassad efter mig och mitt liv. Det är ju därför det skär sig. Jag har tagit hand om andras hundar förut men det var aldrig såhär. Det är kul att gå ut med båda hundarna och hon är jätte söt och snäll. Men lite uppfostran skulle inte sitta fel. En 5 åring borde åtminstonde vara rumsren. Sen kan det ju bero på att hon är "ny" här. Men efter en vecka borde man ju kunna anpassa sig lite. Och jag går ut med henne som dom gör fast ännu fler gr så det är inte det heller.