På jobbet

Jesper: Skulle du lämna din pojkvän för att gifta dig med Bill Gates?
Jag: Ja! Det är klart.
Jesper: Va?! Hur kan du säga så??
Jag: Men för att när jag satt Billan i iskallt drag och han coolar, så har jag råd att köpa tillbaka min pojkvän och vi kan leva lyckligt rika i alla våra dagar!
.....    Det kanske inte är bra att Jesper hänger på Bålsta Zoo. Jag vet inte om jag är ett bra föredömme.

18 november 2o1o

Min bil blir klar idag. Misstolka inte, det är jobbigt att den varit paj men jag kan inte påstå att jag har något emot att köra Audi. Känner mig lagom cool när jag kör in på parkeringen med den bilen. Lite skillnad emot min lilla skit Clio.
Jag har börjat köpa julklappar! Så himla mysigt. Jag älskar att slå in paketen, julpynta och allt sånt där. För arbetet inför julen är ju nästan lika mysig som själva julafton.
Varit ledig jätte mycke senaste tiden. Men jag får väl passa på, sen när jag får min heltid blir det inte alls mycket ledigt. Har bett min  chef om ett schema också. Ska bli skönt att få lite koll på veckorna. Kunna planera fritiden och så.
Nu ska jag ha ännu en lååång rastlös skön dag...

Tisdag

Jag vill ha ett till jobb... Jag behöver ha ett till jobb. Jag vill jobba massor, jobba extra.
Jag ska börja leta nu, idag. Önskar att jag visste mer exakt mina arbetstider. Kan bli svårt annars att ha ett till jobb.
Snart får jag heltid men jag vill ha ett extra jobb utöver det.
Jag är så sporrad att komma igång med något.
Något eget..

14 nov - 1o

Nu har vi internet i lägenheten! Denna vecka har jag varit i Gävle. Jag kom hem i fredags.
Det gick bra att fixa till min tatuering. Idag är det fars dag, åt middag hos föräldrarna & visade uppskattning till pappsen lilla.
Nu ska jag snart traska ut med vovven. Han är uttråkad....