Helgen

I fredags natt satt min piercing i fyllecell. Och sen dess har jag inte sett den.
En bra start på ett inlägg tycker jag.
Var på en privat fest först och sen drog vi ut på krogen.
Jag duschade i Jäger också. Vi står några st runt att bord och pratar, helt plötsligt slår Tony näven i bordet och min drink flyger upp i luften och drickan hamnar över mig. Jag går och tvättar mig och när jag kommer tillbaka så står Reine på den platsen Tony stod. Och Reine frågar vad som hände. Och då säger jag att Tony slog näven i bordet och att drinken hamnade över mig. Att allt var Tonys fel, och då svarar Reine att det var inte Tonys fel, han stod här och du står där du står nu. Han kan omöjligt ha spillt din drink över dig. Och jag insisterar på att han visst gjorde det.
Då skrattar Reine och säger "I helvete heller" sen slår han näven i bordet så att Reines öl som står framför mig flyger upp i luften och ut över mig. Sen gnäller han för att han fick öl på sin ena strumpa..
Ni kan tro jag luktade gott sen! Och själva händelsen var så onödig :P Så korkad.
Men kvällen var rolig :)

Igår hade vi fest hemma hos mig. Jag förstår inte det där med folk och att hälla ut drickan. Det är ju alkohol missbruk. Hela köket var fullt med öl på golvet och hela hallen var helt nerdränkt. Folk blev lagom glada när dom skulle ut & in.
Sen drog vi ut på krogen och det var faktist jävligt kul där.

Imorse när jag vaknade kom jag ner till en mindre städad nedervåning. Så det första jag får göra när jag för kanske 3:e gången i mitt liv inte mår sådär jätte bra efter att ha druckit, är att städa. Flaskor & burkar och snus & kort. Ska gå ut med soporna och jag ser att hela uppfarten är full med fimpar, snus & burkar. Jag behövde dock den friska luften.

Igår åkte jag & Matte för att köpa julpynt, sen pyntade jag hans rum :) Han behövde det.
Nä fy. Måste nog gå & lägga mig nu.. Jag som skulle slå in julklappar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Name:
Minns mej

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kladd:

Trackback