Att flytta eller inte flytta...

Det är frågan. 


Försök tänka:
  • Jag kommer nog att träffa många hundmänniskor där som jag kan gå på promenader med och sen bli vän med.
  • Eget boende! Woho! Få bestämma exakt hur man vill ha det, ta det lugnt när man vill ta det lugnt och slippa allt tjaffs.
  • Jag jobbar ju fortfarande i Bålsta och kommer att träffa massa folk. Jag kommer att hälsa på mina vänner och sen dra tillbaka mig till lugnet hemma.
  • Ett hem, massa nya människor att lära känna, stå på egna ben, en ny start, ett nytt kapitel. 


Jag tänker:
  • Bor vi där kommer det att kännas som om vi är dom sista människorna på jorden.
  • Fan :( Att bo utan mamsen & pappsen. En trygghet. Min soffa, min tv, min sjöutsikt, min veranda. MIN JACUZZI! Lyxig middag serverad varje dag så fort man kliver innanför dörren efter jobbet, Finito! Disepero!
  • Ingen kommer någonsin att hälsa på mig. Jag kommer ha en jätte fin lägenhet men vi bor utanför världens ände så ingen kommer ändå någonsin att se hur hemtrevligt vi har det!
  • Ett fängelse, ensamhet, ruttna bort, slösa sitt liv. 


    Det behöver inte vara så hemskt. Jag har redan förberett mina föräldrar på att jag bor där under 3 månader för att se hur det är och i värsta fall tar jag mitt pick & pack och flyttar hem igen. 
    Jag måste våga! pröva på det här. Funkar det inte så funkar det inte. Då har vi iallafall testat. Det här är inte slutgiltigt. Det här är bara en prövogrej. (Att tänka att jag alltid kan komma hem får mig att känna mig betydligt lugnare). Deras krav var: Självklart kan du komma tillbaka MEN INGA MER DJUR! ... 



Kommentarer
Postat av: Cissi

läses med glimten i ögat



"Få bestämma exakt hur man vill ha det, ta det lugnt när man vill ta det lugnt och slippa allt tjaffs."

Nääh, det slipper man inte! "Marcus, det är din tur att gå ut med soporna" "Jag har visst städat undan efter mig!" "Vafan är det som luktar så illa!?" "Så kan du inte göra!" "Gör det, gör si, gör så"



Så man slipper inte diska, städa, laga mat eller tjafs. För om man slipper det så bor man i en svinstia (eller så har man hemhjälp)



Och jacuzzin klarar du dig utan, liksom - vi bor utan dusch eller bad! Man lär sig och överlever (och har en utmärkt anledning att åka hem till sina föräldrar flera gånger i veckan)



Och vadå inga mer djur? Du har redan djur som inte kommer att totaltförsvinna på 3 månader, eller!?



Jag tror att du kommer vänja dig, växa upp lite, trivas och inte vilja flytta tillbaka :)



(Nej vi kommer inte komma ut till världens ände för att hälsa på dig, du får åka hit :D snåla vänner)

2010-08-30 @ 11:27:03

Kommentera inlägget här:

Name:
Minns mej

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kladd:

Trackback