Praktikant bortskänkes!

Jag vill annonsera ut våran praktikant. Vill du ha en förnyelse i din butik, ja då är denna praktikant som handgjord för dig! Butiken har aldrig sett så dammig ut som nu, akvarierna översvämmar av döda fiskar pga ett omotiverat och oerhört korkat vattenbyte där för mycket vatten byttes ut och fylldes på. Klarade fiskarna den hårda processen som det innebar att få en för stor omställning så klarade dom inte den höga nivå vatten som fylldes på efteråt. Dom behövde inte ens hoppa över kanten utan kunde glatt simma över glaset och ner på golvet. Gick vi plus så gör vi det definitivt inte längre. Men oroa dig inte! Har du bestslutångest över vad du ska lägga pengarna på för beställning så fixar hon det åt dig! Hon ringer nämligen sina privata samtal ifrån butiks telefonen så du kommer helt enkelt inte ha råd att beställa någonting dom närmsta 2 månaderna :)
Är du trött på långa och tråkiga jobbsamtal? Då är hon helt rätt för dig! Medans du står i dina viktigaste samtal står hon bakom dig och försöker frenetiskt överrösta dig. Denna situation ger dig 2 val, antingen avslutar du samtalet eller så försöker du finna dig en annan arbetsplats att hålla till på. Lycka till! Liksom hur lätt är det att hitta en lugn plätt i en butik under öppningstid? Du kan ju ge dig på att försöka förklara för henne varför det samtal du pratade var viktigare än det samtal hon hade med sin pojkvän. Det är inte lönt! Slösa inte din tid för hon kommer bara att se på dig med stora oförstående ögon och fortsätta prata ännu högre.
Är du trött på att jobb-datorn alltid hänger sig? Då är ditt problem löst samma sekund som du tar emot denna praktikant. För hon använder den i privat bruk i såpass stor utsträckning att datorn krashar. Därmed slapp du den sega dumburken. Har du en väldigt stressig vecka? Tveka då inte att höra av dig! Den här praktikanten röker nämligen bort alla kunder, precis vid ingången! Saknar du action i ditt liv? Anställ henne då! För då får du höra alla hennes historier i detalj om tex hur hon tog sig till arbetsplatsen på morgonen. Sekund för sekund, steg för steg, svettdroppe för svettdroppe, ordagrant!

Du får 500:- om du tar emot henne....


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hur länge ska denna trevliga människa vara hos er?

2010-05-03 @ 06:29:18
Postat av: simone

Godmorgon Angelika ;D (tog sovmorgon) man känner ju sig som en helt ny människa med två timmars extra sömn :O Hoppas du får en toppendag! :)

2010-05-04 @ 11:38:28
URL: http://fattybom.se
Postat av: Cissi

Herregud säger jag bara... ._.

2010-05-04 @ 14:28:29

Kommentera inlägget här:

Name:
Minns mej

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kladd:

Trackback